Fremtiden er robotter

Automatisering er løsningen, hvis den danske fremstillingsindustri skal have en fremtidig eksistensberettigelse.

Store som små virksomheder kan i dag opnå væsentlige konkurrencemæssige fordele i forhold til produktivitet og sikkerhed, når der investeres i robotteknologi. Med robotter sikres ensartet kvalitet, produktionsomkostningerne reduceres og driften optimeres.

Som eneforhandler af Universal Robots i Danmark kan vi tilbyde branchens hurtigste tilbagebetalingstid, som gennemsnitlig er 195 dage. Ingen andre robotter tjener sig selv så hurtigt hjem. Det gør robotteknologi til en god investering.

Hos BILA A/S har vi stor erfaring med salg af robotter og automatiseringsudstyr. Vi arbejder udelukkende med førende robotproducenter på markedet. Siden 1999 har BILA været eneforhandler af Kawasaki robotter i Skandinavien. I 2015 blev vi forhandler af den mobile robot MiR og i 2016 eneforhandler af Universal Robots i Danmark.

For at styrke ekspertisen indenfor produktsalg har vi oprettet en specialist division, BILA Robotics, hvor alle 3 agenturer er samlet. I BILA Robotics fokuseres der udelukkende på salg af ”nøgne” robotter fra Universal Robots, Kawasaki og MiR.

Vi har robotter, der passer ind i alle produktionsmiljøer uanset størrelse. Herunder kan der findes information om produktområderne.