Palletering af mejeriprodukter Palletering af mejeriprodukter

Palletering med industrirobotter

Palletering er et af BILA’s kerneområder indenfor robotløsninger. Vi kan palletere stort set alle produkttyper - kun fantasien sætter grænser! Med robotter til palletering opnås øget effektivitet, driftssikkerhed, fokus på arbejdsmiljøet og frem for alt: Ensartethed. Alle former for palletering af produkter kan automatiseres.

Flere processer i en løsning

Ofte er der flere forskellige processer og mere end én robot i en palleteringsløsning. Dette giver flere operationer i højt tempo med stor præcision på et begrænset areal. Robottens værktøj kan ligeledes anvendes til flere forskellige processer som håndtering af alle typer paller, mellemlægspapir samt forskellige former for emballage.

Skåner medarbejderne

En af fordelene ved at automatisere palleteringen er som nævnt den ensartede kvalitet af den færdigpakkede palle. Men palleteringen er ligeledes med til at skåne den enkelte medarbejder for de tunge gentagende løft. Ensidigt, gentaget arbejde - også kaldet EGA - undgås derved. Dette er med til at opretholde medarbejdernes sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Den komplette løsning

BILA A/S kan levere specialtilpassede palleteringsløsninger, hvor alt tilpasses den specifikke produktion inkl. pallemagasiner, arkdispensere, palleetikettering, vægte, pallebaner, folieviklere m.m. BILA har, i samarbejde med førende fødevarevirksomheder i Danmark, udviklet BILA FLEX, som er en serie af standard palleterings- og depalleteringsceller. BILA FLEX udmærker sig ved netop at være modulopbyggede og pladsbesparende, hvilket gør dem fleksible, nemme at tilpasse til en given produktion og ikke mindst hurtige at installere.

Case Stories

Thise 2016

God kommunikation og godt samarbejde var nøglen til succes

Thise Mejeri har i 2016 fået installeret endnu et anlæg fra BILA A/S til at pakke og palletere mejeriprodukter, så de nu har to lignende anlæg kørende side om side i deres produktion.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Korsvej automatiserer Castello-produktion

Arla Korsvej automatiserer Castello-produktion

Hos Arla Birkum håndterer en ny robot et nyt osteprodukt og to eksisterende robotter er tilpasset det nuværende produktionsbehov. 

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Bislev palleterer Naifu

BILA Flex håndterer 6000 pakker Naifu i timen hos Arla Bislev

Arla Bislev - Mejeriet ved Nibe er Danmarks største på sit felt. Her produceres flødeost og hvid ost, som primært bliver afsat i Europa og Mellemøsten samt Naifu et tofu-lignende produkt, der eksporteres til Kina.

Læs mere her:

BILA Case link

Få mere information:

Jesper Højmark Pedersen

Jesper Højmark Pedersen

Market Unit Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 24 49 38 36
E-mail: jhp@bila.dk
Hent: Vcard

Claus Børresen

Claus Børresen

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 29 45 52 93
E-mail: clb@bila.dk
Hent: Vcard