Håndtering og pakning af mejeriprodukter Håndtering og pakning af mejeriprodukter

Håndtering og pakning

BILA kan løse stort set enhver opgave indenfor håndtering og pakning af mejeriprodukter. Mange af vores kunder oplever, at deres produktion bliver mere effektiv og omkostningsbesparende efter at have automatiseret deres produktion, og dette er en medvirkende årsag til, at de kan fastholde produktionen i Danmark. BILA A/S har løsningen til effektivisering af netop din opgave.

Den komplette løsning

Vi udvikler og leverer komplette løsninger inkl. baner, visionkontrol, vægtkontrol, metaldetektor, etikettering. Konceptet kalder vi Pick – Pack – Palletise.

Optimering af eksisterende produktion

Det er forholdsvis enkelt at montere en robot på en eksisterende produktionslinje, som pakker i containere, pap- og plastkasser. Dette skal ske med henblik på at bevare fleksibiliteten og effektiviteten. BILA A/S løser hele opgaven - også de nødvendige ombygninger på det eksisterende anlæg, så anlægget arbejder optimalt sammen med robotten. Vi gennemtester cellen inden levering, hvilket resulterer i en kort indkøringstid hos kunden.

Ved at automatisere produktionen sparer du samtidig dine ansatte for mange tunge og gentagende løft igennem en hel arbejdsdag. Dette betyder færre arbejdsskader, og det vil på længere sigt skabe et bedre arbejdsmiljø og flere tilfredse medarbejdere.

Case Stories

Håndtering af bægre på mejeriet Thise

Robotter fordobler skyr produktion hos Thise Mejeri

Løsningen leveret til Thise omfatter to Kawasaki robotter. Robotterne er installeret med henblik på at pakke og palletere ordrer. To arbejdsprocesser, der ifølge Jens Møibæk har været komplet manuelle, før BILA’s løsning blev installeret.

Læs mere her:

BILA Case link

Få mere information:

Jesper Højmark Pedersen

Jesper Højmark Pedersen

Market Unit Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 24 49 38 36
E-mail: jhp@bila.dk
Hent: Vcard

Claus Børresen

Claus Børresen

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 29 45 52 93
E-mail: clb@bila.dk
Hent: Vcard