Case Stories - Mejeri

Thise 2016

God kommunikation og godt samarbejde var nøglen til succes

Thise Mejeri har i 2016 fået installeret endnu et anlæg fra BILA A/S til at pakke og palletere mejeriprodukter, så de nu har to lignende anlæg kørende side om side i deres produktion.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Bislev palleterer Naifu

En ekstra robot frigør tre medarbejdere hos Arla i Bislev

BILA ombygger palleteringsproces med to robotter, der sikrer en mere effektiv og stabil palletering med et højere antal håndterede kasser med hvid ost.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Bislev palleterer Naifu

BILA Flex håndterer 6000 pakker Naifu i timen hos Arla Bislev

Arla Bislev - Mejeriet ved Nibe er Danmarks største på sit felt. Her produceres flødeost og hvid ost, som primært bliver afsat i Europa og Mellemøsten samt Naifu et tofu-lignende produkt, der eksporteres til Kina.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Branderup omlægger til mozzarella-produktion

Arla Branderup omlægger til mozzarella produktion

Arla Branderup - er med deres nye investering omlagt fra at producere gul ost til mozzarella. I omlægningen udvides kapaciteten fra 18.000 tons til 25.000 tons ost om året sammen med mejeriets ca. 80 medarbejdere.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Rødkærsbro automatiserer mozzarella produktion

Arla Rødkærsbro automatiserer mozzarella-produktion

Hos mozzarellamejeriet i Rødkærsbro ønskede man at effektivisere sin produktionslinje, som det var sket på to øvrige linjer. Hertil havde man et ønske om at minimere mandetimer, da der i den manuelle proces indgik mange tunge løft for de involverede medarbejdere.

Læs mere her:

BILA Case link
Palletering af mejeriprodukter hos MS Selfossi

Palletering af mejeriprodukter hos MS Selfossi

Mejeriet MS på Island har centraliseret sin konsumproduktion, så næsten al produktion nu er samlet hos mejeriet MS Selfossi. Derfor har MS Selfossi anskaffet en komplet automatiseret løsning fra BILA, der fragter kartoner fra tapperiet til lageret, hvor læsseramperne for den videre distribution sker. Al manuel håndtering er fjernet i denne proces.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Korsvej automatiserer Castello-produktion

Arla Korsvej automatiserer Castello-produktion

Hos Arla Korsvej så de gode muligheder for at fjerne en simpel manuel arbejdsplads, hvor Castello flødeoste palleteres. Medarbejdere løftede dagligt 3 tons kasser med ost over på paller. Mejeriet ønskede at frigøre medarbejdere fra et direkte fokus på palletering, da de var bundet til en fast palleteringsopgave, der krævede meget ensformigt og tungt arbejde.

Læs mere her:

BILA Case link
Depalletering af gule oste hos Arla Birkum

Arla Birkum opdaterer og tilpasser sin produktion

Hos Arla Birkum håndterer en ny robot et nyt osteprodukt og to eksisterende robotter er tilpasset det nuværende produktionsbehov. 

Læs mere her:

BILA Case link
Håndtering af bægre på mejeriet Thise

Robotter fordobler skyr produktion hos Thise Mejeri

Løsningen leveret til Thise omfatter to Kawasaki robotter. Robotterne er installeret med henblik på at pakke og palletere ordrer. To arbejdsprocesser, der ifølge Jens Møibæk har været komplet manuelle, før BILA’s løsning blev installeret.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Slagelse - Palletering af mejeriprodukter

BILA Flex palletering hos Arla Slagelse

Arla Slagelse har investeret i en BILA Flex til at palletere papkasser med 1 l. mælk i. Tidligere foregik palleteringen manuelt, hvor to medarbejdere var beskæftiget.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Birkum - Mix pakning og palletering

Mixpakning og palletering hos Arla Birkum

Arla Foods mejeriet i Birkum oplevede gennem årene stigende problemer med tunge løft, ensidigt gentaget arbejde og udfordringer med flowet i produktionen. Før pakkede man manuelt ostebægre i kasser og kartoner, hvilket bevirkede, at de involverede medarbejdere konstant gentog de samme bevægelser.

Læs mere her:

BILA Case link
Dragsbæk margarine - Palletering af margarineblokke

Palletering af margarineblokke hos Dragsbæk Margarinefabrik

Dragsbæk Margarinefabrik palleterede før i tiden margarineblokke og margarine manuelt, hvilket medførte høje omkostninger, der udfordrede margarinefabrikkens konkurrenceevne.

Læs mere her:

BILA Case link
Arla Kruså - BILA Flex palletering

BILA Flex palletering hos Arla Foods Kruså

Arla Kruså har lavet en ny produktionslinje, som håndterer feta i en ny emballage. Fetablokkene er pakket i plastbægre i tre størrelser 200, 400 og 800g. Til denne nye produktionslinje har BILA A/S leveret en BILA Flex, som er en standardløsning, der håndterer og palleterer produkter.

Læs mere her:

BILA Case link