Bliv konstruktør med praktisk tilgang på BILA

Fra smed til konstruktør på BILA

Er du uddannet smed, er du så godt som den ideelle kandidat til at blive en god konstruktør på BILA. Som smed ved du rigtig meget om at konstruere og sammensætte maskiner, og du har lært om materialevalg og bearbejdningsmuligheder. Med den baggrund bliver det lettere at tegne maskiner, da du allerede ved hvordan maskinerne fungerer i praksis.

Jobbet som smed kan være fysisk hårdt og sætte sine spor efter mange års arbejde. Som konstruktør vil det primære arbejdsredskab være computeren, hvor du skal lave 3D tegninger af maskiner, kontrollere driften af maskinerne og sikre maskinernes kvalitet. Du vil deltage i planlægning og gennemførelse af udviklingsopgaver i produktionsprocessen. Og du vil komme med løsningsforslag til konstruktions- og designopgaver, hvor du skal være med til at vælge materiale og fremstillingsproces.

Fra smed til konstruktør på BILA

Mine år som smed har givet mig den nødvendige ballast og viden, som gør mig til en dygtig konstruktør i dag

Jonas Bavnsgaard Lauridsen - Tidligere smed, nu konstruktør på BILA A/S

Konstruktørforløb med fuld løn

På BILA har vi sammensat et forløb med et praktisk og håndgribeligt indhold til opkvalificering af smede. Det er et forløb, hvor du bliver en del af faktiske projekter og arbejder tæt sammen med andre kyndige og erfarne konstruktører med høj faglighed.

Under hele forløbet får du løn, og du slipper derfor for en lang ulønnet skoleperiode. Du bliver dog ikke helt fri for skolebænken, da der vil være en undervisningsdag på Erhvervsakademiet Dania i Skive i 20 uger.

På BILA handler det som konstruktør ikke om kompliceret teori, men mere om forståelsen for bygning af maskiner og materialevalg og sammensætning hertil.

BILA Forløb

  • Læring og vejledning fra erfarne konstruktører

  • Praktisk tilgang uden rapporter og formler

  • Mekanik i overflod

  • Fremtidssikret arbejde

  • Tegnemaskiner i 3D

 

Download flyer "Fra smed til konstruktør"

Lyder dette som noget for dig?  Ansøg her

Kontakt Kristian Pedersen og hør om dine muligheder for din vej til konstruktørfaget.

Kristian Pedersen

Kristian Pedersen

Head of Mechanical Engineering

Kontaktoplysninger:

Mobil: 20 34 27 13