Håndtering og pakning af industriprodukter Håndtering og pakning af industriprodukter

Håndtering og pakning

Indenfor bearbejdning og automationsprocesser af tunge stålemner og profiler kan BILA A/S bidrage til bedre arbejdsmiljø og sikker håndtering.

BILA har leveret en fuldautomatisk løsning til metalindustrien, som i samarbejde mellem robot og bearbejdningsceller, kan håndtere skiver, der vejer op imod 500 kg stk. Selve skivehåndteringen sker ved hjælp af en MX700N 6 akset, Kawasaki robot, som er monteret med specialfremstillet værktøj. Dette værktøj er udviklet til at kunne centrere skiven i en fræser, som starter første del af bearbejdningsprocessen. Cellen er bygget op omkring MX700N robotten, som står for formidlingen mellem de 2 fræsemaskiner og videre til en hul- og gevindskæreenhed. Til sidst placerer robotten skiven på et transportsystem, som sender skiven ind i en lukket slibecelle, hvor en ZX130S 6-akset Kawasaki robot sliber kanterne på den store skive. På trods af vægt og størrelse på skiverne er nøjagtigheden af det udførte stykke arbejde stor.

Videoer

Robotter samler elmålere hos Kamstrup

Robotter pakker møbler hos Tvilum-Scanbirk

Hos Unik Møbler er der stor fokus på arbejdsmiljøet samt øget effektivisering. Ved en automatisering af produktionen formindskes de fysisk hårde belastninger for medarbejderne, som herved undgår tunge løft og ensartet gentagende arbejde, og som et led i automatiseringen har man valgt at indføre robotter i produktionen.

Se video:

BILA Case link
Håndtering af isolering hos Glava

Robot der håndterer palletering af isolering

Løsningen blev en Kawasaki industrirobot med special løfteværktøj. Kawasaki robotten er udstyret med værktøj til løft af 3 stk. Glava isoleringspakker. På hver palle sættes der 12 pakker isolering som pakkes ind vha. en cyklop.

Se video:

BILA Case link

Få mere information:

Uffe Sass Petersen

Uffe Sass Petersen

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 40 82 93 81
E-mail: usp@bila.dk
Hent: Vcard