Automatisering - palletering af fødevarer Automatisering - palletering af fødevarer

Palletering

Palletering er et af BILA’s kerneområder indenfor robotløsninger. Vi kan palletere stort set alle produkttyper - kun fantasien sætter grænser! Med robotter til palletering opnås øget effektivitet, driftssikkerhed, fokus på arbejdsmiljøet og frem for alt: Ensartethed. Alle former for palletering af produkter kan automatiseres.

Flere processer i en løsning

Ofte er der flere forskellige processer og mere end én robot i en palleteringsløsning. Dette giver flere operationer i højt tempo med stor præcision på et begrænset areal. Robottens værktøj kan ligeledes anvendes til flere forskellige processer som håndtering af alle typer paller, mellemlægspapir samt forskellige former for emballage.

Skåner medarbejderne

En af fordelene ved at automatisere palleteringen er som nævnt den ensartede kvalitet af den færdigpakkede palle. Men palleteringen er ligeledes med til at skåne den enkelte medarbejder for de tunge gentagende løft. Ensidigt, gentaget arbejde - også kaldet EGA - undgås derved. Dette er med til at opretholde medarbejdernes sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Den komplette løsning

BILA A/S kan levere specialtilpassede palleteringsløsninger, hvor alt tilpasses den specifikke produktion inkl. pallemagasiner, arkdispensere, palleetikettering, vægte, pallebaner, folieviklere m.m. BILA har, i samarbejde med førende fødevarevirksomheder i Danmark, udviklet BILA FLEX, som er en serie af standard palleterings- og depalleteringsceller. BILA FLEX udmærker sig ved netop at være modulopbyggede og pladsbesparende, hvilket gør dem fleksible, nemme at tilpasse til en given produktion og ikke mindst hurtige at installere.

Case Stories

AGV - Førerløse trucks hos Schur

Schur-succes med førerløse trucks - AGV’er

Produktionen hos Schur havde en stor udfordring vedrørende det tidligere interne transportanlæg. Store flaskehalse var blevet et dagligt problem for fabrikkens vareflow, der også stod uden teknisk support og servicemuligheder.

Læs mere her:

BILA Case link
Palletering af laks hos Bremnes Seashore

Palletering af ferske laks i isoporkasser

Bremnes Seashore har fået optimeret deres produktion, fordi de havde udfordringer med at følge med rent kapacitetsmæssigt. Princippet er som før, men deres nuværende anlæg er udbygget med en robot, og forsyningslinjerne er blevet ombygget, så det giver en større buffer, øget kapacitet og øget fleksibilitet.

Læs mere her:

BILA Case link
Sækkepalletering hos Damolin

Mere end 100% øget kapacitet på sækkepalletering hos Damolin

Hos Damolin er salget stigende og det har været svært at følge med. Weekendarbejde og overskredne leveringstider var en realitet på en hårdtprøvet produktionslinje. Damolin ønskede derfor en løsning, hvor kapaciteten ville få et hak i vejret.

Læs mere her:

BILA Case link
Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering med BILA Flex

Heede Bolcher automatiserer bolchepalletering med BILA Flex

Heede Bolcher har det som en vigtig prioritet at have moderne og effektive produktionsapparater, så de kan producere et stort bolchesortiment af høj kvalitet til en god pris.

Læs mere her:

BILA Case link

 

Få mere information:

Jesper Højmark Pedersen

Jesper Højmark Pedersen

Market Unit Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 24 49 38 36
E-mail: jhp@bila.dk
Hent: Vcard

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 22 65 00 16
E-mail: jhj@bila.dk
Hent: Vcard

Claus Børresen

Claus Børresen

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 29 45 52 93
E-mail: clb@bila.dk
Hent: Vcard