Automatisering - mixpalletering af fødevarer Automatisering - mixpalletering af fødevarer

Mixpakning og mixpalletering

Automatiseringen af mixpakkeprocessen er en komplet proces. Det er en pakkeproces, som anvendes i produktioner, hvor der pakkes forskellige produkter i samme kasse. Denne mix-funktion udføres manuelt mange steder i dag til trods for, at man nemt og hurtigt kan automatisere denne funktion og dermed spare manuel arbejdskraft og/eller være i stand til at omplacere medarbejderne til andre funktioner. Og fordelene er mange - det kan bl.a. reducere både omkostninger, tidsforbrug og ikke mindst forbedre det fysiske arbejdsmiljø for de implicerede medarbejdere. Et robotanlæg fra BILA A/S kan ved hjælp af sin løfteevne og fleksibilitet udføre netop denne opgave.

Øget effektivitet

Udover at være yderst fleksibel er mixpakning også en pakkeproces, som giver virksomheden en stor frihed i produktionen. Dette skyldes de mange muligheder, der er for at skifte produkter og rækkefølge i slutkassen, som i sidste ende betyder øget effektivitet. Produktområdet Mixpakning har relevans indenfor mange brancher og produkter. BILA har blandt andet lavet mixpakningsanlæg til mixing af skaldyr hos Royal Greenland og af Buko smøreoste hos Arla Birkum.

Case Stories

Dugnaden - palleterings- og AGV-løsning

Norsk gazelle virksomhed investerer i fuldautomatisk mixpalletering fra BILA A/S

Løsningen til Dugnaden er en fuld automatiseringsløsning med AGV kørsel. Det betyder, at den tidligere komplette manuelle håndtering af ordrene nu bliver automatiseret.

Læs mere her:

BILA Case link

 

Få mere information:

Jesper Højmark Pedersen

Jesper Højmark Pedersen

Market Unit Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 24 49 38 36
E-mail: jhp@bila.dk
Hent: Vcard

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 22 65 00 16
E-mail: jhj@bila.dk
Hent: Vcard

Claus Børresen

Claus Børresen

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 29 45 52 93
E-mail: clb@bila.dk
Hent: Vcard