Automatisering - håndtering fødevarer Automatisering - håndtering fødevarer

Håndtering og pakning

BILA kan løse stort set enhver opgave indenfor håndtering og pakning af fødevareprodukter. Mange af vores kunder oplever, at deres produktion bliver mere effektiv og omkostningsbesparende efter at have automatiseret deres produktion, og dette er en medvirkende årsag til, at de kan fastholde produktionen i Danmark. BILA A/S har løsningen til effektivisering af netop din opgave.

Den komplette løsning

Vi udvikler og leverer komplette løsninger inkl. baner, visionkontrol, vægtkontrol, metaldetektor, etikettering. Konceptet kalder vi Pick – Pack – Palletise.

Optimering af eksisterende produktion

Det er forholdsvis enkelt at montere en robot på en eksisterende produktionslinje, som pakker i containere, pap- og plastkasser. Dette skal ske med henblik på at bevare fleksibiliteten og effektiviteten.
BILA A/S løser hele opgaven - også de nødvendige ombygninger på det eksisterende anlæg, så anlægget arbejder optimalt sammen med robotten. Vi gennemtester cellen inden levering, hvilket resulterer i en kort indkøringstid hos kunden.

Ved at automatisere produktionen sparer du samtidig dine ansatte for mange tunge og gentagende løft igennem en hel arbejdsdag. Dette betyder færre arbejdsskader, og det vil på længere sigt skabe et bedre arbejdsmiljø og flere tilfredse medarbejdere.

Case stories

Håndtering af pepperoni hos DK Foods

Håndtering af pepperoni hos DK Foods

DK Foods havde gennem længere tid haft et ønske om at effektivisere den del af produktionen, som blandt andet vedrørte flytning af pølser og pepperoni. En manuel proces hvor lønomkostningerne var høje, og det fysiske arbejdsmiljø var præget af gentagne og ensidige tunge løft.

Læs mere her:

BILA Case link

Få mere information:

Jesper Højmark Pedersen

Jesper Højmark Pedersen

Market Unit Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 24 49 38 36
E-mail: jhp@bila.dk
Hent: Vcard

Jesper Hjort

Jesper Hjort

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 22 65 00 16
E-mail: jhj@bila.dk
Hent: Vcard

Claus Børresen

Claus Børresen

Key Account Manager

Kontaktoplysninger:

Mobil: 29 45 52 93
E-mail: clb@bila.dk
Hent: Vcard