Effektiv håndtering af pepperoni og mini pepperoni

Mini pepperoni - DK Foods
Pepperoni - DK Foods

”De dele af produktionen, som nu er automatiseret med robot er nu både hurtigere og mere effektive. BILA leverede et godt stykke arbejde med det første projekt, og derfor valgte vi også at samarbejde med dem om det andet projekt. BILA har til fulde levet op til vores forventninger begge gange.”

Direktør Steffen Ramsgaard

Highlights

  • Reduceret håndteringstid
  • Øget produktivitet
  • Forbedret arbejdsmiljø
  • Reduktion af produktionsomkostninger
  • Forbedret konkurrenceevne

Fokus på effektivitet og arbejdsrutiner

DK Foods havde gennem længere tid haft et ønske om at effektivisere den del af produktionen, som blandt andet vedrørte flytning af pølser og pepperoni. Denne del blev udført manuelt, og dermed var lønomkostningerne høje, og det fysiske arbejdsmiljø var præget af gentagne, ensidige arbejdsopgaver med tunge løft.

Steffen Ramsgaard, Direktør hos DK Foods, udtaler. ”Vi havde et ønske om at blive mere effektive ved selve håndteringen af pølser og pepperoni og dermed opnå besparelser i lønomkostningerne og samtidig forbedre det fysiske arbejdsmiljø for vores medarbejdere i produktionen og da vi havde hørt godt om BILA fra vores netværk, besluttede vi os for at kontakte dem for at høre, om de kunne hjælpe.”

Opgaven

BILA A/S leverede i alt 2 projekter til DK Foods - i det første projekt bruges en Kawasaki robot til at tage røgstokke med pølser hen til pølseafskæring for derefter at fjerne snoren og lægge røgstokkene væk. Ved det andet projekt tager en Kawasaki robot fat i røgstokke, påfører pepperoni pølser og hænger dem på et stativ, inden de skal røges.

Steffen Ramsgaard er begejstret for samarbejdet med BILA A/S. ”De dele af produktionen, som nu er automatiseret med robot er nu både hurtigere og mere effektive. BILA leverede et godt stykke arbejde med det første projekt, og derfor valgte vi også at samarbejde med dem om det andet projekt. BILA har til fulde levet op til vores forventninger begge gange.”