BILA Svendborg er blevet udnævnt som Premium Partner

BILA Svendborgs partnerskab med On Robot er blevet belønnet med en fornem pris, og BILA Svendborg kan nu kalde sig Premium Partner. Prisen ”Premium Partner Award” blev overrakt af Europas salgschef, Kenneth Bruun Henriksen, fra On Robot, og vores direktør for BILA Svendborg, Henrik Jørgensen, tog imod prisen.

Henrik Jørgensen er glad for samarbejdet med On Robot og deres produkt. ”Det der gør On Robots produkt så populært ved vores kunder er, at det er fremstillet helt i linje med UR robotten. Både hardware og software er fuldt integreret med UR robotten, så der er ingen ekstra beslag eller kabler, og ingen ekstra software, som man først skal bruge tid på at gennemskue. Det betyder, at produktet passer rigtig godt ind i BILA Svendborgs tilbehørsprogram for UR, hvor det gennemgående koncept er, at du kan opbygge dit robotanlæg på samme måde, som når du bygger med legoklodser" forklarer Henrik Jørgensen

RG2 collaborative gripper

Et Premium Partnerskab indebærer, at man har solgt over 26 gribere på et år, og BILA Svendborg er de første, der har modtaget prisen i Danmark.

On Robot er endnu en fynsk virksomhed, der ligger helt fremme med udvikling og produktion af innovative dele til samarbejdende robotter. On Robots gribere forsynes med el og styringssignaler direkte fra robottens tool-stik, og både gribebredde og gribekraft er justerbare.

Vil du vide mere om RG2 griberen, så kontakt Henrik Jørgensen - hej@bila.dk eller tlf. 4084 0787