Modtag vigtige beskeder direkte fra dit anlæg

Nu har du mulighed for at modtage beskeder fra dit anlæg på din smartphone eller smartwatch, så du hurtigere kan reagere på fejlmeldinger

Hos BILA vil vi sikre dig den mest rentable produktion. Vi arbejder intenst med Industri 4.0 for at virkeliggøre og udnytte præcis de teknologier, der giver dig konkrete besparelser i din produktion.

Vi kender alle til brugen af smartphones i det daglige, og vi er vant til at få beskeder på telefonen, som er blevet én af vores foretrukne kommunikationsplatforme. Forestil dig, at du kan modtage vigtige beskeder fra dit produktionsanlæg på din smartphone. Det kan du nu.

Du vil modtage vigtige meddelelser på din telefon, når der er fejlmeldinger på produktionsudstyret, der kræver din opmærksomhed, f.eks. kritiske alarmer på anlægget, der har forårsaget produktionsstop. Vi er gået skridtet videre og kan sågar sende dig vigtige beskeder inden anlægget går i stå; f.eks. når produktionsudstyret kun har 20 emner tilbage og går i stå om 10 minutter. Det giver dig mulighed for at handle, inden anlægget stopper og dermed undgå kostbar nedetid.

Fungerer både på android og iOS smartphone og smartwatch

For os handler industri 4.0 om at tæmme mange af de vilde teknologier, vi kender fra hverdagen og bruge dem til konkrete optimeringer i fremstillingsindustrien. At bruge smartwatch som platform til at modtage kritiske fejlbeskeder fra anlægget giver mulighed for at handle hurtigt og dermed minimere kostbar spildtid.”

Fortæller Thomas Ording, Product Manager hos BILA.

Vi er klar over, at telefonen ikke altid er ved hånden; derfor tilbyder vi også løsningen til smartwatch som platform. På den måde bliver du straks opmærksom på kritiske meddelelser, når du står ude i produktionen, uagtet om du har din telefon i lommen. Det sikrer, at du kan nå at handle i tide og undgå kostbar nedetid på anlægget.

Ikke to anlæg er ens, og behovene er forskellige. Hos BILA kan vi tilpasse og skræddersy præcis de beskeder fra anlægget, som er nødvendige for dig. Har du brug for at koble flere anlæg til løsningen, så er det også en mulighed.

Vil du vide mere, så kontakt Thomas Ording: tor@bila.dk tlf. 6155 7623