Husk vores sommer-kampagne!

Du kan stadigvæk nå at købe din UR-robot inden sommerferien – og vente med at betale til efteråret.

Hvis du ikke allerede har hørt om vores kampagne, men går og overvejer at optimere virksomhedens produktionslinje, så læs med her.

Universal Robots Danmark kører nemlig lige nu kampagne på alle vores UR-robotarme. Vi tilbyder, at du kan bestille allerede i dag og først betale om 90 dage – helt rentefrit, selvfølgelig.

Universal Robots Danmark sommerkampagne:

  • Bestil i dag
  • Få leveret i morgen
  • Betal først om 90 dage.

Optimeret produktion og forbedret arbejdsmiljø

De samarbejdende UR-robotarme kan varetage stort set alle typer af opgaver – lige fra pick and place til limning, svejsning og montering af små komponenter.

Med en UR-robotarm kan du ikke alene optimere din virksomheds produktion, men også forbedre det fysiske arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Ved at lade den samarbejdende robot overtage manuelle håndteringsprocesser kan du nemlig aflaste medarbejderne for ensartet og gentaget arbejde – og flytte ressourcerne til andre opgaver i produktionen.

Kontakt os

Skal du nå at have gavn af vores sommerkampagne, og vil du gerne vide mere om, hvordan en samarbejdende robotarm fra Universal Robots Danmark kan optimere din virksomhed? Så kontakt en af vores sælgere allerede i dag. De kan hjælpe dig med at finde den rette løsning til din virksomheds specifikke behov.

universalrobots.com og på bila.dk/UR kan du se eksempler på nogle af de mange virksomheder, der allerede har forstærket deres produktion med en samarbejdende UR-robotarm.

Du finder kontaktinfo på vores sælgere her

Tilbuddet gælder ved bestilling i juni måned 2017 og forudsætter kreditgodkendelse ved Euler Hermes.