Følg Universal Robots Danmark på Facebook

Universal Robots vækster i raketfart, og nu er vi klar til at lade vores seksledede robotarm åbne dørene til den officielle danske Facebook-side: Universal Robots Danmark.

Den nye Facebook-side bliver omdrejningspunkt for nyheder og indblik i vores robot-verden.

Det går rasende stærkt med indførelsen af robotter på industriarbejdspladser over hele Danmark, og det afføder en masse succeshistorier om glade medarbejdere og begejstrede virksomhedsledere. Det er blandt andet dem, du kan læse om på vores Facebook-side Universal Robots Danmark, og du vil selvfølgelig også kunne læse meget mere om vores produkter. Vi vil blandt andet vise og demonstrere forskellige funktioner ved vores robotter –  og forklare, hvordan de letbetjente og automatiserede robotarme bl.a. kan bruges til skrueopgaver, svejsning, pakning, polering og mærkning.

Følg os på vores nye Facebook-side allerede fra i dag: http://www.facebook.dk/universalrobotsdanmark.

Lige nu kan du læse om Universal Robots' stifter Esben Østergaards deltagelse i både Erhvervsministeriets nye iværksætterpanel og regeringens nye Disruptionråd. Du finder også historien om fagforeningen 3F, der ser robotterne som en mulighed frem for en egentlig trussel, når deres medlemmer arbejder side om side med de effektive robotter.

Velkommen til!