BILA Herning kontor

Med Herning-kontoret er BILA tættere på kunderne

For bedre at kunne servicere vores mange kunder i Midtjylland, har BILA udvidet med et centralt salgs- og projektkontor i Herning. Byen er godt placeret i forhold til de midtjyske kunder, og så er det nemt at komme til og fra byen. BILA ser et stort potentiale i de mange produktionsvirksomheder, der ligger i området og vil gerne udvide de nuværende kundegrupper i det midtjyske.

Kontoret i Herning åbnede sidste år, hvor 6 medarbejdere fra salgs- og projektafdelingen har deres vante gang. Allerede inden for det næste år, forventer BILA, at kontoret vil blive udvidet til en samlet stab på 20 mand. Placeringen af Herning-kontoret er også valgt for at tiltrække dygtige medarbejdere til BILA. Byens mange uddannelsesmuligheder giver også store muligheder for praktikanter og nyuddannede, der ønsker en attraktiv arbejdsplads hos BILA.

BILAs hovedkontor er placeret i Nykøbing Mors, og udover kontoret i Herning, så har BILA også lokationer i hhv. Silkeborg, Grenå, Svendborg og Vemmelev. I efteråret åbnes et nyt salgs- og projektkontor i Randers.