BILA åbner kontor og showroom i Randers

BILA åbner kontor og showroom i Randers

For bedre at kunne servicere de mange kunder i Midtjylland- og Østjylland har automatiseringsvirksomheden BILA udvidet med et kombineret kontor og showroom i Randers. De nye lokaler kommer også til at indeholde et showroom

Hos BILA kan man tydeligt mærke, at den danske industri har fået øjnene op for det potentiale, der er i automatisering.

Virksomheden, som har hovedsæde ved Nykøbing Mors, hjælper gennem automatiseringsløsninger og robotteknologi industrikunder med at effektivisere deres produktion, og efterspørgslen på BILAs produkter er stor. Så stor, at man for at imødekomme den løbende ansætter nye medarbejdere og etablerer nye kontorer rundt om i landet. Senest åbnede BILA et salgskontor i Sønderborg, og nu byder de snart indenfor i nye lokaler i Randers.

Vil være tæt på kunderne

For BILA er lokalerne endnu et skridt mod en position som markedsledende inden for automatiseringsløsninger og robotteknologi herhjemme. Men først og fremmest handler det om at komme tættere på kunderne. Det fortæller Jesper Højmark Pedersen, Market Unit Manager hos BILA:

– Formålet med det nye kontor er først og fremmest at kunne yde vores kunder en hurtigere og mere effektiv service. Og det kan vi, når vi er tættere på dem.

Den nye adresse i Randers består af et salgs- og projektkontor for BILA Food og Mejeri, og et showroom for de samarbejdende robotarme fra Universal Robots, som BILA Robotics er eneforhandler af på det danske marked. Og i showroomet kan BILAs kunder opleve og få demonstreret de samarbejdende robotter, ligesom lokalerne også vil blive benyttet til undervisning:

– Vi får et levende projekthus med projektledere, sælgere og ikke mindst et showroom, hvor Universal Robots vil demonstrere og oplære vores kunder i brugen af samarbejdende robotter. Og samtidig får kunderne mulighed for at møde specialiserede medarbejdere fra de øvrige af BILAs afdelinger, lyder det fra Jesper Højmark Pedersen om det nye kontor, der starter op med foreløbig seks medarbejdere i form af sælgere og projektledere.

Beliggenhed skal tiltrække arbejdskraft

Beliggenheden i Randers er valgt på grund af den centrale placering tæt ved E45 – dels for at være tættere på eksisterende og potentielle kunder i Midt- og Østjylland, dels af rekrutteringsmæssige årsager:

– Ressourcesammensætningen i huset vil uden tvivl være med til at skabe et dynamisk og inspirerende miljø, som forhåbentligt vil kunne være med til at tiltrække nye medarbejdere i Midtjylland. Og det gælder i høj grad også praktikanter og nyuddannede, som ønsker en attraktiv arbejdsplads i BILA, fortæller Jesper Højmark Pedersen og henviser til de mange uddannelsesmuligheder i og omkring Randers.

– Vi håber at udvide Randers-kontoret med 4-5 medarbejdere allerede i løbet af det første år. Det er ingen hemmelighed, at vores strategi for fremtiden kræver flere folk, så håbet er også, at vi kan trække på lokalområdet, når vi skal udvide med yderligere dygtige projektledere og sælgere til vores afdelinger, hvilket allerede er aktuelt.

Ud over hovedkontoret på Nykøbing Mors og det nye kontor i Randers har BILA kontorer i Herning, Silkeborg, Grenå, Svendborg, Vemmelev og senest også Sønderborg. På landsplan beskæftiger BILA omkring 300 medarbejdere, heraf størstedelen på Nykøbing Mors.