Danske maskinbyggere på specialtræning hos Universal Robots

BILA A/S og Universal Robots har taget initiativ til at invitere nogle af de dygtigste systemintegratorer i Danmark på besøg hos robotproducenten i Odense. Her gennemgik de et 2-dages skræddersyet program, som gav maskinbyggerne og integratorerne et opdateret overblik over mulighederne i den nyeste version af robotsoftwaren i UR3, UR5 og UR10 robotterne.

Vi er meget optagede af at tage hånd om vores partnere og servicere dem med den træning, der gør, at de og vores slutkunder kan få det maksimale ud af mulighederne i UR-robotter. Det er jo vigtigt for os at bidrage til at der er kompetence på markedet til at realisere industriens automationsprojekter,

siger Per Kloster Poulsen, Regional Sales Director i Universal Robots, ansvarlig for markederne Skandinavien og Storbritannien.

Det første integrator-kursus blev hurtigt overtegnet, så derfor har BILA og Universal Robots netop besluttet at tilbyde et tilsvarende kursus i august. Som integrator hos BILA kan tilmelding ske, efter først-til- mølle princippet, til asp@bila.dk. Det er gratis at deltage i kurset som afholdes hos Universal Robots i Odense.

Danske maskinbyggere på specialtræning hos Universal Robots

En hel flok danske integratorer og maskinbyggere er netop blevet “opgraderede” med ny viden og robot-ekspertise på kursus hos Universal Robots.
Den danske fremstillingsindustri er således i gode hænder, når der skal implementeres samarbejdende robotter – de fleksible, danskudviklede cobots.