Mød BILA til spånligaen 2016

Oplev BILA RoboPower, MiR og Universal Robots til Spånligaen

I forbindelse med afholdelse af Spånligaen d. 28. og 29. januar vil BILA fremvise nye innovative løsninger med to BILA RoboPower-modeller, to Universal Robots robotter og en MiR-robot.

BILA RoboPower

BILA RoboPower, T800 og T850, kan opleves arbejdende side om side, hvor de flytter emner fra ladebord og afleverer dem til hinanden. BILA RoboPower-konceptet bygger på standardiserede robotceller til CNC-maskiner inden for metalindustrien. Det er yderst fleksible robotceller, der er lette at programmere også for virksomheder, som køber deres første robot.   BILA RoboPower

  • BILA RoboPower T-800: En utrolig kompakt celle som kan flyttes imellem flere maskiner. Robotcellen er lagervarer og kan installeres og indkøres på få dage. Den er med åben software, så kunden selv kan lave programmer, indkøre nye emner osv.
  • BILA RoboPower T-850: En meget kompakt celle hvor man har mulighed for at vælge robot alt efter, hvor mange kg. man har behov for at løfte fra 3-80 kg. Ligeledes kan robotten justeres sidevejs, alt efter hvordan der er plads omkring CNC-maskinen. Modellen leveres fra lager.

Mange underleverandører arbejder i dag med ét skift og kører meget avancerede emner i få styktal. Det betyder, at maskiner ikke kører ret mange timer på et døgn. Med RoboPower-konceptet kan man sætte robotter på maskinerne, der giver mulighed for at få maskinerne til at køre ekstra timer i døgnet uden at ansætte flere medarbejdere.  

Universal Robots 

Mød det nye hold BILA ROBOTICS, som forhandler Universal Robots i Danmark. Prøv selv at programmere UR5 og UR3 og oplev den nye elektriske RG2 gripper. Få en snak om alle mulighederne for at anvende de nye kollaborative robotter i tæt samarbejde med mennesker.

  • UR3 og UR5: Robotterne kan indgå i næsten alle tænkelige funktioner lige fra maskinhåndtering, skruning, fugning, limning til maling, svejsning og meget, meget mere. Her kan den med hurtig omstilling håndtere opgaver ned til ganske få timers produktion. 

BILA ROBOTICS tilbyder en lejeaftale fra. 4.495 pr. måned, med forkøbsret.  

Vi søger nye integratore og samarbejdspartnere til at forhandle og installere Universal Robots over hele landet. Kom og få en uforpligtende snak om de mange muligheder. 

MiR

På messen kan du møde det nye BILA-produkt MIR, som er en effektiv selvkørende robot til intern transport.

  • MIR100: En unik mulighed for at løse interne transportopgaver på en fleksibel og lettilgængelig måde. MIR navigerer og finder selv vej gennem produktionen, uden at der skal laves bygningsændringer. Operatøren kan ændre destinationer og styre MIR via mobiltelefon, tablet eller pc. 

BILA tilbyder en lejeaftale på MIR, med forkøbsret. Hør mere på messen.

Gå i App Store og download MIR100 app. Her kan du læse mere, se videoer og få yderligere inspiration om MIR.Læs mere om messen og Spånligaens medlemmer
 

Brug for mere info:

BILA RoboPower

Lars Rasmussen
Tlf: 20 30 51 77
Mail: lsr@bila.dk

BILA Robotics

Henrik Christensen
Tlf: 21 17 74 50
Mail: hch@bila.dk

MIR

Per O. Damkier
Tlf: 30 31 61 35
Mail: pda@bila.dk