BILA opruster med erfarne folk i Food og Mejeri

BILA nomineret til prisen Danmarks Digitale Førertrøje

Tirsdag d. 6. december blev prisen Danmarks Digitale Førertrøje uddelt i et samarbejde mellem Børsen og Siemens på Børsen Digital Transformationskonference 2016. BILA var en af de 3 virksomheder ud af knap 40 virksomheder, der var nomineret til den flotte pris.

Prisen gives til den virksomhed, ’der på en innovativ måde har arbejdet med digital teknologi og derigennem sat sig i førerfeltet inden for digitalisering.’ Nogle eksempler på resultater ved brug af digital teknologi kan være: Effektivisering af processer, øget produktivitet, effektiv udnyttelse af ressourcer og bæredygtighed.

BILA arbejder med Industri 4.0

BILA tilbyder produktionsoptimering gennem komplette automatiseringsløsninger vha. højteknologiske robotter og services. Dette indbefatter både traditionelle industrirobotter, de ny samarbejdsvenlige robotter kaldet cobots og selvkørende trucks.

Hos BILA arbejder vi med nye avancerede digitaliseringskoncepter og produkter, som sammen med vores eksisterende portefølje giver effektiviteten nye højder. BILA’s digitaliseringsarbejde er en del af det såkaldte industri 4.0 koncept, der også er omtalt som den fjerde industrielle revolution, der bygger på en fælles vision, hvor robotter, automatisering og digitalisering går hånd i hånd.

Vinderen blev Thürmer Tools, der er specialister i gevind og producerer gevindværktøj. CEO, Jan B. Sørensen, var til konferencen og udtaler efterfølgende:

Jeg ville lyve, hvis jeg siger, at vi ikke var skuffede, men omvendt er vi også utrolig stolte over at være blevet nomineret til prisen. Vi fik mange positive tilkendegivelser fra dansk erhvervsliv, og det bekræfter bare, at det vi gør, er rigtigt, og at vi rent faktisk arbejder i den rigtige retning med digitalisering. Jeg er en ekstrem dårlig taber, så selvfølgelig får vi trøjen næste år,

slutter Jan B. Sørensen.