Danmarks bedste klejnsmedelærling 2015 er i lære hos BILA


Kulminationen på tre dages intensiv konkurrence ved DM i Skills i København kom ved kåringen af Danmarks dygtigste lærlinge. Den dygtigste i kategorien klejnsmed er BILA’s klejnsmedelærling Jesper Krog Sørensen, der er elev på EUC Nordvest.

Vinderproduktet: Gravemaskine til sandkasser 

Deltagerne skulle i løbet af de tre dage, DM i Skills varer, løse en bunden og en fri opgave. Førstnævnte havde de seks timer til og sidstnævnte 14 timer. I den frie opgave, hvor deltagerne selv skulle designe og udforme et produkt i kategorien 'Leg og bevægelse', valgte Jesper Krog Sørensen at lave en fire-akset manuel gravemaskine for børn til brug i sandkassen.

Jeg har valgt at lave en gravemaskine, fordi den altid har været et hit blandt børn, og ud over at børnene bliver underholdt, så får de også bevæget sig og brugt deres motorik”, fortæller han og fortsætter: ”Min gravemaskine har jeg udviklet specielt til DM i Skills, og den er derfor ikke set før. Derfor har jeg valgt at søge patent på den”, slutter han. Op til DM i Skills har samtlige deltagere brugt masser af tid i værkstedet og bag computeren, hvor de har designet og lavet prototyper af deres produkter. Jesper Krog Sørensen får sit svendebevis om et år.  

Se billeder og læs mere om DM i Skills

Læs artikel fra EUC Nordvest

Hos BILA er vi altid på jagt efter dygtige medarbejdere

Se her hvilke stillinger vi pt. mangler at få besat

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning

Klik her og udfyld skema