BILA Service i udvikling

I BILA Service er vi i rivende udvikling. Vi opruster internt på flere fronter bl.a. gennem ansættelse af den erfarne servicesælger, Torben Dahl. Samtidig er der for alvor gang i vores Fredericia-afdelingen, hvor der er ansat fem teknikere, så BILA er tæt på kunden og kan afhjælpe eventuelle produktionsstop. 

Oprustning i serviceafdeling


Torben Dahl

BILA opruster administrativt i serviceafdelingen og ved ansættelse af servicesælger Torben Dahl. Torben har stor teknisk indsigt og mere end 20 års sælgererfaring, hvilket gør ham til en betydelig oprustning og ressource i serviceafdelingen. Torben vil hjælpe Service Manager, Kim Rimer Andersen, med pleje af over 250 eksisterende BILA-kunder. Med tæt kundekontakt vil Torben få god indsigt i branchen samt være med til udvikle og udbrede BILA’s serviceudbud.

Derudover mistede vi i december vores dygtige og vellidte administrative medarbejder, Lene Christensen, efter kort tids sygdom. Af den årsag sammen med udviklingen mander vi også op administrativt, hvor der tilknyttes tre nye i BILA Service. Her er Mia Linde Madsen og Birgitte Brix Harkjær allerede startet op.

 

BILA Service Fredericia

Serviceafdeling Fredericia med fuld fart frem

BILA Service Fredericia er for alvor kommet i gang. Vi har, siden opstarten d. 1. maj 2014, fået ansat et hold dygtige teknikere med mange års erfaring fra lignende servicejobs.

Tre erfarne teknikere i Service Support med kompetencer inden for:

  • Fejlafhjælpning, ombygninger og optimeringer
  • Kawasaki og ABB robotsoftware
  • Siemens og andet PLC software
  • Stort knowhow inden for elektrisk fejlfinding

To dygtige teknikere i Service Vedligehold med kompetencer inden for

  • Al mekanisk og elektrisk vedligehold
  • FejlafhjælpningOptimering af anlæg

Samlet set er vi nu 31 mand i BILA Service. Vores Fredericia-afdeling er centralt lokaliseret, hvilket gør os i stand til at yde hurtig support ved produktionsstop.

Der er fortsat udvikling i BILA Service på bemandingssiden, og vi glæder os til nye udfordringer i fremtiden.