BILA-kunde tildeles initiativpris

BILA-kunde tildeles initiativpris

Fredag d. 23. oktober fik Hosta Industries tildelt DI Vendsyssels Initiativpris 2015 for at levere flotte resultater og at være en virksomhed, der tager et socialt ansvar. Samtidig tildeles prisen når virksomheden har skabt grundlag for vækst gennem særligt initiativ og virkelyst inden for afsætning, teknologi, uddannelse eller andre områder.

BILA ønsker Hosta Industries tillykke

BILA var tilstede ved overrækkelsen af initiativprisen for at lykønske virksomheden samt at fortælle dagens gæster om Hosta Industries nyeste robotløsning en Bila RoboPower til håndtering af emner ind og ud af deres CNC-fræser. Med denne løsning har Hosta Industries fået indfriet alle deres forventninger med en meget fleksibel robotcelle og programmeringen er yderst simpel og ligetil.

Ved hjælp af BILA Robopower-konceptet har Hosta Industries fået flyttet de store serier over på robotcellen. Medarbejderne er glade for, at robotten tager det trivielle arbejde, og samtidig kan de koncentrere sig om at holde de resterende maskiner kørende uden at skulle tænke på at skifte emne hver andet minut. Hosta Industries kan nu holde CNC-fræseren med robotten kørende i fem timer ad gangen uden operatør, hvor operatøren før var bundet til maskinen på grund af korte spåntider. Herefter tager det 10 minutter at fylde robotcellen med emner igen og så kan den atter køre i fem timer med det givne emne. For Hosta Industries er det en super løsning, da man tager det kedelige arbejde væk fra operatøren og i stedet for, at han bliver forstyrret hvert andet minut, kan han nu i ro og mag arbejde med de komplicerede emner i små styktal.

Sales Manager hos BILA Lars Skaarup Rasmussen fortæller:Med en RoboPower-løsning får du en konkurrencedygtig automatiseringsløsning, der er let både at programmere og indkøre. Det giver for alvor mulighed for vækst hos både små og store produktionsvirksomheder. Hosta Industries viser vejen frem for vækst og initiativ i Danmark”.