BILA Nyheder 2018

April

Hans Jensen Lubricators case

19. april | Hans Jensen Lubricators har fjernet monotont arbejde 

Tidligere blev emnerne fremstillet på fire stationer i tre forskellige maskiner, men i dag kan hele processen udføres i et samarbejde mellem robotcellen og multitaskingmaskinen. ”Ved at kombinere CNC-maskiner med robotceller har vi fået fjernet monotont, manuelt arbejde, og det betyder, at vi nu kan bruge medarbejderne på andre opgaver ” fortæller adm. direktør Rasmus Jensen

Andre medier:

Modtag vigtige beskeder direkte fra dit anlæg

17. april | Modtag vigtige beskeder direkte fra dit anlæg 

Nu har du mulighed at modtage beskeder fra dit anlæg på din smartphone eller smartwatch, så du hurtigere kan reagere på fejlmeldinger.

Andre medier:

BILA Svendborg Premium Partner

13. april | BILA Svendborg er blevet udnævnt som Premium Partner 

BILA Svendborgs partnerskab med On Robot er blevet belønnet med en fornem pris, og BILA Svendborg kan nu kalde sig Premium Partner. Prisen ”Premium Partner Award” blev overrakt af Europas salgschef, Kenneth Bruun Henriksen, fra On Robot, og vores direktør for BILA Svendborg, Henrik Jørgensen, tog imod prisen. 

Andre medier:

Februar

Karrieredagene Aalborg

22. februar | Ses vi til karrieredagene i Aalborg 6. marts? 

Kom og mød BILA på Karrieremessen d. 6 marts 2018 i Aalborg. Vi står klar i Gigantium, fra kl. 10.00 til 16.00, til en snak om, dine karrieremuligheder hos os.
Du finder os sammen med Morsø Kommune og Skov A/S. Ses vi!?

 

Tilmeld dig her, og få gratis adgang.

Andre medier:

Januar

Effektiviseret palletering betød farvel til flaskehalse

11. januar | Effektiviseret palletering betød farvel til flaskehalse

Efter mange års tro tjeneste blev Mollerup Mølles palleteringsrobot tidligere på året kasseret og erstattet af en mere fleksibel løsning fra BILA. I dag sørger en renoveret Kawasaki-robot således for, at palleteringen kan følge med produktionen hos den succesrige grovvareproducent på Mors.

Andre medier:

Effektiviseret palletering betød farvel til flaskehalse
BILA har et godt samarbejde med Aalborg Universitet

3. januar | BILA har et godt samarbejde med Aalborg Universitet

"Vi er specialister på en række områder, men Industri 4.0 kræver tværfaglig sammenkobling af mange forskellige fagdiscipliner. Derfor ville vi gerne have et samarbejde i stand med AAU om, hvordan vi kan udnytte Industri 4.0 til at skabe endnu mere værdi for vores kunder"

Andre medier: